Ruben Nissan 350Z in Drachten
Geplaatst door Ruben op 21 nov. ’13 
Ik heb gisteren mijn Nissan 350Z laten uitdeuken van een smerige deuk. Het resultaat is verbluffend. Ik weet niet eens waar de deuk zat. Professioneel gereedschap, en Meis is een prima kerel! De prijs was zeer scherp! Ik kom zeker vaker als ik weer een deuk heb.

Uitdeuken zonder spuiten in Ureterp
Geplaatst door SVautos op 13 nov. ’13 
Vaste klant van M. de jong, wij zijn een auto bedrijf gevestigd in Beetsterzwaag en kwamen bij M. de jong terecht omdat dit mooi dichtbij was!
Na de eerste auto die hij voor ons heeft gerestyled was voor ons gauw duidelijk dat we voortaan alle auto’s bij dit bedrijf laten restylen!

Werkt ook op locatie, vakkundig, snel en flexibel, als iets met spoed moet doet hij dit vaak tussendoor!

Kortom zeer tevreden en goede prijs kwaliteit verhouding! Zeker aan te raden

uitdeuken zonder spuiten in ureterp
Geplaatst door van der Linden op 07 sep. ’13 
Parkeerdeukjes ontstaan door toedoen van anderen. Het overkwam ons ook met onze fiat 500C. De afspraak met Meis was snel gemaakt. Tegen een uitermate vriendelijke prijsstelling is de auto weer als nieuw. Meis is een vakman, bescheiden, duidelijk in zijn afspraken. Hij zegt wat wel en niet mogelijk is en met veel liefde voor zijn vak levert hij heel erg goed werk. Ondanks dat het altijd geld kost ben ik minder bang voor het oplopen van parkeerdeukjes nu ik weet bij wie ik het professioneel kan laten herstellen.

Uitdeuken Fiat Punto in Ureterp
Geplaatst door Annemarie op 25 aug. ’13 
vrijdagavond de auto gebracht en zaterdagochtend was mijn auto weer klaar. Hij ziet er weer strak uit dankzij Meis. Hij levert uitstekend werk voor een nette prijs. nogmaals bedankt voor de snelle service. Ik raad mensen zeker aan om bij jou de auto te laten uitdeuken.

Deukjes uit nieuwe auto in Ureterp
Geplaatst door Floris op 31 jul. ’13 
Na hagelbui en een parkeerschade zes deukjes in nieuwe auto. Na de goede referenties contact opgenomen met de Jong uit Ureterp. Kon snel bij hem terecht. Klantvriendelijk, eerlijk en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Een vakman en een aanrader voor iedere klant.

Floris Sinnema, Wergea
uitdeuken zonder spuiten in Ureterp
Geplaatst door Sven op 18 jul. ’13
Ik had het geluk, dat ik Meis als totaal “onbekende” tegenkwam bij een bedrijf waar hij bezig was. Heb er met verbazing naar staan te kijken, wat deze man daar presteerde. Ik had zelf ook een paar kleine deukjes in m’n portieren ( totaal 4 stuks)en dit met hem besproken of hij dit kon en wou maken. Totaal geen probleem, en zeer snel kon ik al bij hem terecht. Hij lijkt wel een tovenaar met plaatwerk. Totaal onzichtbaar waar ze hebben gezeten. Kortom: meer als een vakman, snelle afspraak en niet duur. Een eerlijke en fijne persoon die Meis. Mocht ik er weer deukjes in krijgen, dan weet ik waar ik moet zijn.

Geert, vw golf6 rijder uit Groningen
uitdeuken skoda octavia in ureterp
Geplaatst door A.Woud op 26 jun. ’13
ben vandaag bij meis geweest om wat deukjes uit mijn skoda octavia te halen,hij maakt een goede en professionele indruk,en verstaat zijn vak,en zeer belangrijk hij maakt duidelijke afspraken!,had maandag contact met hem gehad en kon 2 dagen later al langskomen,over een super snelle service gesproken,met normale prijzen!
Meis bedankt voor de snelle en goede service,en ga zo door!

Uitdeuken Opel Corsa in Ureterp
Geplaatst door C Onrust op 22 jun. ’13 
Goede en snelle service! Had een deukje achter in mijn Opel Corsa, vrijdag avond gebracht en zaterdag ochtend kon ik hem alweer ophalen en dat voor een nette prijs.

Parkeerdeukjes verwijderen in Bolsward
Geplaatst door Dennis op 03 mei ’13 
De jong is echt kundig op het gebied van parkeerdeukjes heeft gisteren uit onze alfa Romeo mito 4 parkeer deukjes gehaald 2 uit bestuurders deur en 2 uit achterklep zit er niks van of heet het er nooit gezeten !! Super bedankt.

Dennis uit Bolsward
deukje uit motorkap laten halen in ureterp
Geplaatst door t de v op 01 apr. ’13
ik ben zeer tevreden over de werkwijze en het weghalen van een deukje uit mijn motor kap en dit voor een nette prijs en als ik weer eens een deukje in de auto heb laat ik dat vast weer in orde brengen door m. de joug

Deuk/Vouw in achterportier in Bolsward
Geplaatst door Mike op 08 feb. ’13 
Had mijn vorige auto een Audi A4 Avant zwart laten uitdeuken, heb inmiddels een andere auto waar ik een deuk/vouw in de achterportier had. Zonder enige twijfel heb ik deze opdracht aan M. de Jong gegeven. Kortom goede service klantvriendelijk en heeft duidelijke afspraken. Een echte vakman. Groeten uit Bolsward.

Uitdeuken zonder spuiten in Ureterp
Geplaatst door J de Haan op 08 sep. ’12 
Mijn Audi Coupé was hoog nodig aan een beurtje toe qua deuken en er zaten dan ook wel een stuk of 14 in. Gelukkig had ik dhr. de Jong via marktplaats gevonden, want wat heeft hij de auto weer mooi strak gerkegen. En dat zo even op een avond. Keurig netjes geregeld, bakje koffie tijdens het wachten en een enthousiaste vakman die van z’n vak houdt. En dat alles voor een mooie prijs, zodat ik met een brede glimlach naar huis kon gaan. Nogmaals bedankt!

uitdeuken fiat barchetta in Ureterp
Geplaatst door Jongsma op 09 jul. ’12
Afgelopen week deukjes in motokap en deuk in deur laten herstellen door Meis. fantastisch resultaat en snel geholpen. EEN GEWELDIGE VAKMAN? nogmaals bedankt Fiat Barchetta owner HEERENVEEN.

uitdeuken zonder spuiten in Ureterp
Geplaatst door g.b. op 12 jun. ’12 
Deze man heeft na een snelle afspraak op vakkundige wijze en tegen een zeer scherpe prijs twee moeilijke deuken uit de auto van mijn schoonmoeder gehaald. Prettig zaken doen met deze man.

Gerben Bosgraaf Drachten
Uitdeuken 3 deukjes in Golf 4 in Nieuwehorne
Geplaatst door Mike op 01 jun. ’12
Toen ik een mail had gestuurd met foto’s van de schade werd ik al gebeld.
Door een zeer vriendelijke man werd ik te woord gestaan en de afspraak was snel gemaakt om bij hem langs te komen. Ik zou eerst 1 deuk laten verwijderen waar ook een oppervlakkige kras in zat. Na een zeer scherp prijsvoorstel ook twee andere deukjes weg laten halen en het resultaat is perfect. Geen deukjes en kras meer te zien. Meis bedankt! Zal de volgende schade ook zeker weer bij M. de Jong laten herstellen.

deukje verwijder in Leeuwardem
Geplaatst door R. van Dijk op 27 mei ’12 
Via internet aan deze vakman gevonden. Een mail gestuurd en meteen een afspraak gemaakt voor in de avond. Heel goed en vakkundig geholpen en voor een scherpe prijs.
De auto lijkt weer nieuw.

uitdeuken motorkap Citroen XM in Groningen
Geplaatst door Gerard op 22 mrt. ’12 
Nadat de motorkap van mijn XM door onbekenden op meerdere plaatsen was ingedeukt, heb ik De Jong per e-mail benaderd via zijn advertentie op Marktplaats. Mijn e-mail werd snel en adequaat beantwoord en een afspraak voor herstel werd snel gemaakt. De Jong heeft vervolgens vier lelijke deuken met succes verwijderd tegen een redelijke prijs terwijl ik er bovendien nog op kon wachten. De motorkap ziet er weer goed uit. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat en ik kan hem dan ook iedereen aanbevelen.

uitdeuken Ford Transit Connect 2006 in Drachten
Geplaatst door ProStyling op 23 okt. ’11 
Diverse deukjes verwijderd, uitstekend resultaat!

zoals al genoemd is:

‘is het gewoon een hele aardige vent met enorm veel passie voor wat ie doet”

makkelijk contact mee te leggen en een planning te maken, vooraf wordt je goed geinformeerd over kosten en tijd, heel duidelijk allemaal, ook de prijzen zijn netjes.

M. de Jong Bedankt!
Deukjes verwijderen Renault Kangoo in Drachten
Geplaatst door martijn op 22 okt. ’11 
Keurig ontvangen met koffie en de auto bekeken en besproken. Snel klaar en supernetjes. Zelfs extra gedaan voor de afgesproken prijs, maak je niet vaak meer mee!

Kortom: Doen.

Uitdeuken Alfa 147 in Drachten
Geplaatst door Wouter op 16 jul. ’11 
Goede service!

Toen ik mijn alfa 147 kocht zaten er meerdere kleine deukjes in deuren en
2 nare deukjes in het dak zitten en een hele “vouw”in de achterklep die ooit slecht hersteld was.

Ben toen met de auto bij een andere uitdeuker geweest de deuren redelijk hersteld had maar doodleuk vertelde dat de deuken in het dak niet gedaan konden worden en dat de deuk in de achterklep wel gedaan was,maar dat deze weer ‘terugsprong’ ;/

Nadat ik ontevreden bij de andere uitdeuker ben weggegaan kwam ik na wat zoeken M de jong tegen,die goed bereikbaar was en op meerdere dagen en tijden beschikbaar was.

Was de auto paar uurtjes kwijt en bij het ophalen kreeg ik keurig uitleg over wat er gedaan was, en hoe het gedaan was.
Ook kreeg ik goed advies vooraf wat wel mogelijk was en duidelijke afspraken hoe lang het zou duren en wat het koste.

Bij het ophalen stond de auto nog binnen zodat ik goed kon zien hoe het resultaat was geworden.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

deukjes verwijderen BMW E60 2007 in Drachten
Geplaatst door E60 op 30 jun. ’11 
Super geholpen door deze vakman.
Belde op een zondag heen omdat ik een nieuwe auto had gekocht die een paar deukjes had.
Kon diezelfde dag nog komen en het resultaat mag er wezen.
Dit is een vakman eerste klas alle deukjes zijn helemaal verdwenen zelfs de scherpen waarvan ik dacht dat zal wel niet gaan lukken.
Daarnaast is het gewoon een hele aardige vent met enorm veel passie voor wat ie doet