Voor zowel particulieren als autoschadebedrijven en autodealers ben ik nu werkzaam.

Particulieren
Voor particulieren is dit een goedkope manier voor het herstellen van deuken in de auto.
De deukjes die je auto oploopt, terwijl hij geparkeerd staat op een parkeerterein, waarvan de kosten dus ook op niemand te verhalen zijn, zijn altijd vervelend en hier heb je dan ook niet honderden euro’s voor over om dit te laten herstellen.
Waarom een dure garagerekening als het ook goedkoper kan?
U hoeft uw auto bovendien niet lang te missen. Een gemiddelde reparatie duurt 2 tot 3 uur. U brengt de auto en zodra hij klaar is krijgt u een telefoontje dat u hem weer kunt ophalen.
Bij echt hele kleine deukjes, waar dus ook weinig tijd voor nodig is om dit te herstellen, mag u op uw auto wachten.

Autoschadebedrijven
Uitdeuken zonder spuiten is een vak apart. Het etiket uitdeukspecialist verdient u pas na een intensieve opleiding en jarenlange praktijkervaring. Omdat veel autoschadebedrijven deze kennis niet in huis hebben, maken zij gebruik van deze diensten. Zo  kunnen ze toch een totaal plaatje bieden aan de klant.

Autodealers
Ik word regelmatig ingeschakeld door gerenomeerde autodealers. Bij het verkoopklaar maken van een auto mag het carrosserie niet overgeslagen worden.  Dankzij deze methode staan uw auto’s er in de showroom weer in topconditie bij.  Maar ook voor de klant die zijn auto bij u in onderhoud heeft kunt u deze dienst aanbieden.